Data Vernietigen Door Gecertificeerd Bedrijf!

Data Vernietigen Door Gecertificeerd Bedrijf!Ieder bedrijf heeft zo nu en dan datadragers die vernietigd dienen te worden. Hierbij kunt u denken aan harde schijven, maar ook cd-roms, usb-sticks en dingen pasjes en meer. Als u deze gewoon weggooit dan is de kans natuurlijk bijzonder groot dat er informatie uit het bedrijf zal gaan lekken en dus in de verkeerde handen terecht kan komen, En dat is iets wat u natuurlijk niet wilt. Het is informatie waar u dus voorzichtig mee om moet gaan.

Datadragers Op Vertrouwelijke Manier Laten Vernietigen

Gelukkig kunt u de datadragers en dus de data vernietigen en wel op een veilige manier. Dit gebeurt door een gecertificeerd bedrijf die de strengste veiligheidsnormen zullen hanteren. Zo zal een goed gerenommeerd bedrijf een CA+ certificaat en het NAID  AAA certificaat hebben. Dit zijn de hoogst haalbare certificaten op het gebied van zowel data vernietiging als archief vernietiging.

Deze bedrijven zullen uw data met uitermate veel zorg en precisie gaan vernietigen, zodat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over het eventuele lekken van belangrijke informatie. En dat is al een kopzorg minder.