Tapijtreiniging Den Haag

tapijtreiniging den haagBij een mooi interieur hoort uiteraard een mooi en verzorgd tapijt. Helaas heeft de tijd en veelvuldig gebruik zijn uitwerking op je tapijt. Niet enkel morsen we al eens iets zoals koffie of wijn, ook onze huisdieren kunnen vlekken nalaten of het tapijt vervuilen door urine of andere ontlasting. We willen deze vlekken er uiteraard uitkrijgen en maken het daardoor soms erger dan het was, de vlek wordt groter of we krijgen ze er al helemaal niet uit. Vele middelen beloven je tapijt terug te doen stralen maar doen het niet.

De Oplossing: Tapijt Reinigen Den Haag

Wij van Tapijtreiniging Den Haag gaan tot het uiterste om je tapijt er terug als nieuw te doen uitzien. Niet alleen werken wij met bekwame en gespecialiseerde medewerkers, wij werken ook met de beste middelen en nieuwste technieken in de tapijtreiniging. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle vlekken en vormen van vervuiling de baas.

Onze werkwijze

Onze medewerkers komen bij jou thuis voor het reinigen van het tapijt. Eerst zullen zij de graad en aard van de vervuiling analyseren en aan de hand daarvan de behandelwijze bepalen. Na een gratis proefstukje kan je geheel vrijblijvend beslissen of je je volledig tapijt wil laten reinigen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles in de omgeving van het te reinigen tapijt verplaatst wordt en erna ook teruggezet wordt. Na het reinigen brengen wij nog een beschermlaag met Proseal aan.

Voordelen van Tapijtreiniging Den Haag

Wij werken enkel met milieuvriendelijke producten die volledig onschadelijk zijn voor jou, je kinderen en de huisdieren.
Om je te overtuigen van onze kwaliteit behandelen wij eerst een proefstukje. Ben je tevreden van het geboden resultaat dan behandelen we het volledige tapijt.
Wij reinigen niet enkel het tapijt maar zorgen ook voor het verplaatsen en/of afdekken van meubelen zodat er geen schade door vocht kan ontstaan.
De behandeling die wij gebruiken heeft een korte droogtijd. Het tapijt is dus onmiddellijk terug te gebruiken.
Onze medewerkers bieden advies aan om vlekken effectief te verwijderen.
Na het reinigen van het tapijt wordt door ons een beschermlaag aangebracht waardoor je tapijt beter beschermd is tegen toekomstige vervuiling.
Wij werken heel flexibel en kunnen indien gewenst ook ‘s avonds of in het weekend langskomen.
Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Overtuigd?
Ben je ervan overtuigd dat wij je kunnen helpen bij het reinigen van je tapijt? Vraag dan vandaag nog je vrijblijvende offerte aan bij http://www.tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-den-haag . Heb je nog verdere vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk? Aarzel niet om ons te contacteren.