Vloertegels restpartij

Wanneer u op zoek gaat naar een vloertegels restpartij is het allereerst zeer belangrijk dat u weet hoeveel u nodig heeft. Houd hierbij rekening met een foutmarge, het gebeurt vrijwel altijd dat er wel een tegel breekt bij het leggen, en u heeft ook verlies bij het leggen doordat u hier en daar stukken af moet snijden voor de hoeken en de kanten.

Vloertegels restpartijOp alle plaatsen waar tegels verkocht worden, blijven restpartijen over. Als de bouwmarkt een bepaalde vloertegel bijna op heeft, worden er nieuwe besteld. De nieuwe partij zal echter vaak net een ander kleurnummer hebben, net als bij behang eigenlijk. De partij die over is, wordt dan vaak voor een stuntprijs aangeboden. Ook bij mensen thuis en bij projectbouw blijven nogal eens restpartijen vloertegels over. Deze worden vaak via internet aangeboden, bijvoorbeeld op Marktplaats.

Ook tegeldiscounters, tegeltoko’s en tegeloutlet’s kopen restpartijen vloertegels op waar ze kunnen. Dat is voor u ook een mooie plek om van dit voordeel te kunnen genieten. De winkels waar ze deze partijen in aanbieden zijn misschien wat minder mooi en liggen niet op de A locaties, maar daar is de prijs dan ook naar, ze zijn hiervoor veel minder geld kwijt dan de uitgebreide bouwmarkten met hun toiletten, gratis koffie en andere luxe. Heb vooral geduld, zit er nu niet direct iets bij wat u zoekt, wellicht komt er dan volgende week een vloertegels restpartij binnen die helemaal naar uw smaak is!